Save the Children

Delivered via a Construction Management, approach this 2,300m2 fit out was delivered in a 12-week period and incorporates an architecturally designed internal stair connecting ground floor to Level 2 with subsequent fire engineering requirements. The fit out consistes of a combination of built environment incorporating formal and informal meeting spaces, flexible training rooms, collaborative meeting spaces and casual meeting zones in addition to a large proportion of open plan workspace, providing the client with ultimate flexibility to explore activity-based working principles. The extensive joinery package incorporates a large number of feature wall and ceiling lining elements, providing a point of difference in the environment.

VISIT WEBSITE
Location

Carlton

Value

$2.3 million

Architect

Geyer

Completion

December 2016

Category
Fitouts
Tags
commercial, fitouts, save the children